SRPSKI CENTAR ZA ENERGETSKU EFIKASNOST

Nudi istraživačima laboratorijske uslove u kojima mogu da unaprede svoja znanja!

Uštedama do izuzetnih rezultata

Zahtevan cilj koji smo postavili, kontrola i ušteda energije, okupio je visoko kvalifikovan kadar koji je tokom godina rada i istraživanja projektovao više originalnih tehničkih rešenja koja su spoj najnovijih dostignuća u ovim oblastima u svetu i specifične problematike u projektovanju energetskih sistema na našim prostorima.

Nudimo Vam kako da se kroz konkretne projekte ostvare uštede, kako da Srbija, srpska privreda, srpski domaćin, na srpski način postanu energetski nezavisni.

Osim realizacije projekata uštede energije u industrijskim parno-kondenzatnim sistemima i sistemima površinskog grejanja i hlađenja, naš Centar nudi izradu energetskih pasoša za objekte, kao i termovizijsko snimanje.

Istraži

Srpski Centar za Energetsku Efiksanost kao jedinstveni edukativni centar ima za cilj da podstakne i omogući mladim stručnjacima da steknu praktično znanje iz oblasti energetike, termodinamike, ekologije.

Pozivamo Vas da dokažete svoje znanje i svojim istraživanjem pokažete da Srbija može da bude energetski efikasna!

Pokažite da su konvencionalni načini grejanja i hlađenja prošlost i da je moguće postići komformnost i uštedu uz jako mala ulaganja.

Laboratorija Srpskog Centra za Energetsku Efikasnost Vam nudi sve što Vam je potrebno, na Vama ostaje da:

DEFINIŠETE TEMU
NAĐETE MENTORE
OBRADITE
ZAKLJUČITE
I UZ NAŠU POMOĆ OBJAVITE SVOJA ISTRAŽIVANJA!

Predstavljamo poseban program obuke za srednjoškolce i studente koji žele da steknu neophodno praktično iskustvo u svom usavršavanju.

Pratite vesti Srpskog Centra za Energetsku Efikasnost i budite upućeni u sva naša dešavanja!

“U meni ima nešto što može biti i obmana, kao što često biva kod mladih i oduševljenih ljudi. Ali, ako budem srećan da ostvarim samo neke od svojih ideja, biće to dobročinstvo za celo čovečanstvo. Ako se te moje nade ispune, najslađa misao biće mi da je to delo jednog Srbina…“

(Nikola Tesla)